vineri, 25 martie 2011

Maine Coon

Este o rasa de pisici inteligente, blanda, afectuoasa si jucausa, este in acelasi timp si foarte vicleana, daca nu este prea aspru termenul.
Crescuta mai mult in casa, nu se intampla, de cat extrem de rar sa paraseasca locuinta, dar pastreaza foarte bine gustul pentru vanatoare, considerent pentru care vom avea in vedere sa nu-i dam prilejul de a da ochii cu pasari sau mamifere mici care au tot dreptul sa se teama.

Maine Coon este o rasa de pisici care se adapteaza foarte bine la viata de casa, insa se va simti si mai bine daca vom putea sa-i oferim o casa cu gradina si cativa pomi.
Capabila de salturi spectaculoase, nu va constitui nici o surpriza daca o vom vedea pe dulapuri sau pe alte articole de mobilier.

Are rezerve fata de straini si se ataseaza foarte bine de membrii familiei, dintre care alege unul pe care-l prefera mai mult.Rasa ceva mai tardiva, naste doar 2-3 pisicuti, care in general se diferentiaza evident intre ei.

Varietati. Asa cum aminteam anterior, la aceasta rasa exista o paleta larga de culori, care sunt in general admise, cu mentiunea ca ele sa respecte cerintele standardelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu